Väärin ymmärretty elämä

04.01.2022

TEK kirjoitti viime keväänä (6.4.21)  sivuillaan: Intuitio on mielen supertietokone. Olen ehdottomasti samaa mieltä.


Oma intuitioni on ollut äärimmäisen vahva aina. Se on pakottanut minut kuuntelemaan itseäni läpi elämäni todella voimakkaasti. Lähinnä siinä, mikä minulle itselle sopii ja mikä ei. Olen jotenkin alitajuisesti osannut kuunnella sitä - tietämättä aiemmin, että kuuntelen intuitiotani. Olen vain tiennyt.

Tuo tietäminen on ollut pirullista sen vuoksi, että sille ei ole löytynyt perusteita. Ei opittua, ei koettua, ei luettua, ei hankittua tietoa, jolla voisin asiaa perustella.

Henkilökohtaisessa elämässä Intuitioni on saanut aikaan sen, että olen ollut 44 vuotta kasviskalaruokavaliolla. Voitko kuvitella, mitä se tarkoitti noiden vuosien alkuaikoina? Vuonna 1978 sai varmasti otsaansa hihhulin leiman kieltäytymällä lihan syönnistä. Se, mikä tuolloin oli järkyttävää erilaisuutta, on nykypäivänä yleistä ja hyväksyttyä.

Tuo sama Intuitio sai minut harrastamaan meditaatiota ja joogaa aikana, jolloin niiden takia tulin leimatuksi vieläkin enemmän hihhuliksi ja huuhaa-puuhaajaksi. Nyt nekin ovat luonnollisia tapoja pitää itsestään huolta.

Yksi vahva Intuition viesti minulle on läpi elämäni ollut lääkkeettömyys. Olen kantanut vastuun omasta terveydestäni syömällä terveellisesti ja jos olen sairastunut, olen lääkinnyt itseäni luontaisin keinoin. Käyttäen apunani vanhan kansan parantavia oppeja, luontaislääkkeitä, homeopatiaa ja hierojia. Vaikka nämäkin suuntaukset ovat jo saaneet huomattavan sijan yhteiskunnassamme, niin silti niitä tuomitaan enemmän kuin esimerkiksi ruokavaliota tai pehmeitä liikuntalajeja.

Lääketeollisuus ja elintarviketeollisuus eivät ole koskaan saaneet minua vakuuttumaan, vaikka käyttävätkin valtavan paljon rahaa ihmisten manipulointiin. En tietenkään kumoa lääketieteen saavutuksia, mutta puhun lääketeollisuuden voimasta elämässämme. Liian monet ihmiset ovat lakanneet kuuntelemasta omaa sisäistä viisauttaan oman elämänsä ja vointinsa suhteen ja ulkoistaneet terveytensä lääketeollisuuden  käsiin. Sääli.

Se, mistä tänä päivänä iloitsen suunnattomasti, on se, että Intuition voimaa on alettu tutkia ja arvostaa jopa tiedemaailmassa. Suomalaisista tutkijoista nostan hattua mm.Asta Raamille.

Kun nykyisin tiedän, niin tiedän tietäväni ilman, että minun pitää sitä perustella. Toki entistä tarkemmin käytän erottelukykyäni siihen, että pystyn erottamaan mielikuvitukseni ja intuition toisistaan.

Tulen varmasti edelleenkin leimatuksi hihhuliksi tai huuhaaksi omalla tavallani elää, mutta nyt voin itse todeta, että en ole hihhuli, enkä huuhaa. Olen Intuitiivinen.

Tuo Intuitiivisuus on ilmennyt työelämässäni vahvana piirteenä ja tulee varmasti siivittämään edelleenkin tietäni loppuelämäni. Käytän usein itsestäni termiä "oikea-aivoinen", sillä voin tiedostaa käyttäväni vahvemmin oikeaa aivopuoliskoa, jossa tutkijoiden mukaan Intuitio sijaitsee.

Edesmennyt äitini totesi, että tuo meidän Vuokkohan on vähän "outo".  Sitä varmasti äidin silmissä olinkin. Nyt voisin sanoa äidilleni, että niinpä, olen intuitiivinen.


Kuvan lähde: Pixabay / TimisuKuinkas kävikään..